Meer lokale graffitispots!


Ook te weinig ruimte in jouw gemeente om je ding te doen? Graffiti vzw zorgde voor een update van alle legale graffitiplekken in Vlaanderen.

Zo willen we jou deze zomer de kans geven om zo dicht mogelijk bij huis op een aangename manier met graffiti bezig te zijn.

Je vindt het overzicht hier.  Kijk of er een spot in jouw buurt ligt en bezorg ons een foto van jouw werk deze zomer op zo'n plek. 


 

Meer!

Momenteel zijn er zo’n dikke 50 legale zones opgenomen in onze databank. Maar dat is niet genoeg. We streven met Graffiti vzw naar 1 legale zone per 2,5 gemeentes, dat zijn er zo'n 135 of 1 per 100km².  Dat zou betekenen dat je maximaal 10 km moet verplaatsen vooraleer je je op een legale manier je ding kan doen.

Ken je nog legale zones die niet in dit overzicht te vinden zijn of is er een wijziging nodig? Laat het ons weten en we maken het lijstje up to date.

Heb je er nog geen in jouw gemeente of ligt die veel te ver? We kunnen je helpen om een eigen legale zone op te starten. Legale zones komen er in gemeenten namelijk vaak op vraag van de lokale jongeren; JIJ dus! De jeugddienst van jouw gemeente kan de toestemmingen voor jou proberen regelen.

Maar vooraleer je ermee begint, stel gerust jouw vragen aan ons via facebook, telefoon 09 233 79 86 of mail) . Dan helpen we je graag op weg.


 

Graffiti vzw

Bij Graffiti vzw kan je op verschillende manieren kennis maken met graffiti of je passie uitoefenen:

- Schrijf je hier  in voor onze Spraydayz, onze graffiticursus in Gent en Antwerpen

- Werk mee aan Sticky Fingers, een internationale uitwisseling voor graffiteurs uit Nederland en België. We zoeken hiervoor graffiteurs van verschillende niveaus. Meer info hier of mail wietse@graffitivzw.be

- Kom kijken naar onze bijdrage op het Sorry not Sorry festival in Gent, op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2017. Meer info komt eraan via onze facebookpagina.