Collega gezocht


Graffiti vzw is een landelijk erkende jeugdwerkorganisatie en een experimenteerplek voor kinderen en jongeren rond creatieve media. Zo laten we hen uitspraak doen over zichzelf en wat hen bezighoudt in hun wijde omgeving.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die kan starten in 2018:

Een financieel en administratief medewerker (4/5de) die op een verantwoordelijke en gedreven manier de financiën beheert en de (personeel)administratie verzorgt. Je staat in voor de boekhouding, met jaarlijkse controle van een bedrijfsrevisor. Je sleutelt samen met het bestuur en de coördinator aan een kwalitatief en toekomstgericht financieel beleid. Daarnaast zet je je tanden maar al te graag in de personeelsadministratie. Je vertegenwoordigt met passie en een commerciële geest onze organisatie bij klanten die graffitiopdrachten boeken: je stelt hiervoor offertes op en je regelt alles van a tot z.  

Meer info over deze vacature vind je hier
 

Heb je interesse in dit profiel?

  • Mail dan jouw sollicitatiebrief en CV mét een kopie van diploma’s en attesten van werkervaring naar peter@graffitivzw.be tot en met 04/01/2018.
  • Geselecteerde kandidaten krijgen voor eind december een uitnodiging voor de praktische proef en gesprek in de week van 15 januari 2018.

en wie weet word jij onze collega!