ECECCN

Expo Le Mur Gent #19

Check de mural van ECECCN

Tot 1 juli vereeuwigt ECECCN haar creatieve boodschap tijdelijk op Le Mur Gent. Zo sloopt ze als negentiende artiest op rij de spreekwoordelijke barrière tussen straatkunst en haar toeschouwers. ECECCN is de eerste artiest op Le Mur Gent 2022.

Een korte biografie

ECECCN is geboren en opgegroeid in Turkije. Ze tekent al sinds haar kindertijd. Ze is een professionele binnenhuisarchitecte maar voelde snel dat dit haar weg niet was.

Ongeveer 2 jaar geleden kwam ze naar België om haar studie verder te zetten, en ze is er nog steeds. Ze creëert haar kunst door een abstracte samensmelting van haar persoonlijke en alledaagse gedachten.

ECECCN personaliseert illustraties die verband houden met mens en maatschappij. Ze creëert graag droevige uitdrukkingen en abstracte werelden die organische vormen, onderwater effecten, vissen, maan, zon en oogvormen bevatten.

Le Mur Gent

Le Mur Gent biedt maandelijks een jonge artistieke belofte de vrijheid om zijn of haar boodschap creatief en tijdelijk te vereeuwigen op een stukje muur in centrum Gent, daar waar reclame voordien het woord voerde. Zo sloopt een fysieke muur maand na maand de spreekwoordelijke barrière tussen straatkunst en haar toeschouwers.

Bekijk de Le Mur Gent wall of fame.

Partners

Met de steun van de Vlaamse overheid en Heli Group, i.s.m. BarBroos, Cultuur Gent en Stad Gent