Projectwerker Luie Louis op het De Coninckplein in Antwerpen

Word projectwerker

Teken de krijtlijnen uit van een creatief project

Werk je graag samen met anderen? Hou je ervan telkens nieuwe dingen uit te proberen? Dan moet jij projectwerker worden!

Soms verzinnen we zelf een project van formaat, soms doen we een project in samenwerking met anderen. Heb je zelf een idee? Dan kunnen we je helpen bij je subsidiedossier.

Meer info bij jeugdwerker steven@graffitivzw.be!

WAT BIEDEN WIJ JOU AAN?

Als vrijwilliger krijg je natuurlijk heel wat in return. We geven je hier de ruimte om te experimenteren, nieuwe dingen te ontdekken, bij te leren en nieuwe mensen ontmoeten! Daarnaast willen we jullie zoveel mogelijk kansen bieden en kansen laten grijpen die je verbonden zijn aan je tijd als vrijwilliger bij ons. 

Maandelijkse organiseren we leuke vrijwilligersactiviteiten. Van een spuitsessie in de grindbakken tot een workshop zeefdrukken tot een uitstapje naar Watou of een kanotocht op de Gentse wateren om afval te vissen, alles kan! We vinden het belangrijk dat er momenten zijn waarop je elkaar kan ontmoeten en ervaringen kan delen. 

Jaarlijks organiseren we inhoudelijke en creatieve vormingen. Via deze momenten proberen we je zoveel mogelijk te ondersteunen en inspireren in je engagement. 

Als vrijwilliger verwerf je een heleboel competenties die niet enkel voor dit vrijwilligerswerk nuttig zijn. Je leert groepen begeleiden en animeren, plannen en organiseren, mee schrijven aan een leuk tijdschrift, mee denken hoe we de organisatie nog beter doen draaien. Jouw creativiteit, techniek en kennis worden aangescherpt, je leert een klantgerichte houding aannemen… Leuk en helemaal gratis.