Foto door (c) Shirin Rabi

Zwerfkeet Sessies Gent

Werk aan je track in onze studio

Jouw track op Spotify, Apple Music en andere muziekplatformen? Of wil jij eens een muzikale sessie komen uitproberen in een professionele studio? Of gewoon je kritische boodschap delen met de wereld?

Ga aan de slag met professionals uit de muziekwereld tijdens de 'Soundroutes meets Zwerfkeet' opnamesessies.

De Zwerfkeet, de mobiele opnamestudio van Graffiti vzw, houdt halt in Gent van maandag 9 tot en met zaterdag 14 mei. Onze rapcoaches brengen je verses naar de volgende level, onze huisproducer draait aan de knoppen tot alles goed klinkt. Op 14 mei sluiten we af met een showcase waar je je track voor het grote publiek brengt. Je komt bovendien terecht in een internationale community van jonge, muzikale creatives.

Jouw afgewerkte track, gratis en voor niets, begeleid door professionele rappers binnenkort online via ons gloednieuwe muzieklabel Graffiti Beats?! Grijp je kans, schrijf je in en maak kans op een opnamesessie.

Doe mee aan de Zwerfkeet Sessies

In samenwerking met de Koer & Sony Music

Dit project is een samenwerking met lokale partner de Koer, een bruisende creatie- en ontmoetingsplek in het midden van de Brugse Poort te Gent; een concrete ruimte in de stad als beweeglijk speelveld voor sociale en artistieke projecten en initiatieven.

De Zwerfkeet Sessies kaderen in Soundroutes, een internationaal project van de Koer in samenwerking met Graffiti vzw waarbij jonge, muzikale talenten gematcht wordt aan lokale jongeren met hetzelfde talent.

Onze professionele partner uit de muziekwereld Sony Music zorgt voor de distributie van de tracks. 🙌

Check Graffiti Beats Volume 1

Zwerfkeet Sessies