Ellen

Ellen

Ellen is stafmedewerker planning, communicatie en beleid. Elke vraag over de inhoud en het inplannen van activiteiten, projecten of maatwerk kent bij haar een antwoord.

Ellen is een fietsliefhebber: van Bahamontes lezen over kuitenbijters opknallen tot gepakt en gezakt langeafstandskilometers malen. Maar haar hart ligt bij dieren. Elke fietsrit stopt ze tig keer om een of andere animale vriend te voeren of te aaien. De grootste dieven zijn haar poezen Rozien en Viv. De laatste vond ze op een verlaten boerderij tijdens de langeafstandsreis langs de frontlijn van de Eerste Wereldoorlog. Geboren in Ieper en opgegroeid tussen de vele militaire kerkhoven, is de keuze voor de Frontlijnroute niet toevallig.

Ook haar loopbaan bij Graffiti is er een van lange duur, ze startte in 2008 en na zovele jaren is de eindmeet nog steeds niet in zicht. Ze begon als administratieve kracht en beheerder van de toenmalige docutheek (nu Graffitibib). Gaandeweg vulde ze haar professionele musette met extra communicatietaken, educatieve uitspattingen, 27 Transparanten die ze samen met een poule redactievrijwilligers schreef en nog zoveel meer. Tegenwoordig kan je haar nog steeds contacteren om activiteiten in te plannen, neemt ze haar oude liefde de Graffitibib terug op, helpt ze collega’s Babette en Katrien met de communicatie en neemt ze een aantal beleidsmatige taken op zich.