Gezocht: ronkende titel

Helluup!
Onze copywriter zit thuis met een writer's block, het activiteitenboekje vertrekt op 18 oktober naar de drukker en onze nieuwste workshop heeft nog geen naam. Is jouw creatief spinsel het beste verzinsel, dan krijg je de workshop op bezoek voor je grabbelpas, klas of vakantiewerking.

Laat de teaser (met dank aan Mohammed Karkaga) je inspireren en charmeer ons met een wervende woordcreatie via mail naar ellen@graffitivzw.be!

Afspraken

Iedereen mag aan deze actie deelnemen. Heb je geen ‘groep’ kinderen? Schenk de workshop aan een organisatie die, bijvoorbeeld, met kansarme jongeren werkt.

Inzenden kan tot en met dinsdag 16 oktober 12 uur.

Niemand minder dan de ontwerper van de activiteit – met wimpels afgestudeerde en helaas 'ex'-stagiaire Claudia - wikt, weegt en kiest de beste naam uit alle inzendingen. Indien Claudia in een twee- of meerstrijd terecht komt, maken we een Facebookpoll op waarbij de hoogste score of de meeste likes de winnaar zal aanduiden.

We contacteren de winnaar via de mail waarmee hij of zij het spinsel verstuurde. We plannen in onderling overleg wanneer de workshop bij de winnaar op bezoek komt. De workshop duurt drie uur en richt zich op 6 tot 9-jarigen. Zijn jouw jongeren ouder? Dan kiezen we samen een andere workshop uit ons arsenaal aan activiteiten. Het enige wat je dient te voorzien is een ruim lokaal met tafels en stoelen.

We maken de naam van de winnaar niet bekend op Facebook. De winnaar kiest zelf of hij/zij zich kenbaar maakt.

Deze actie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Graffiti vzw.