Graffiti zoekt haar nieuwe koers

29 februari 2024

Samen met onze vrijwilligers, vormen we op vandaag een hechte, creatieve en sociaal geëngageerde familie waarin identiteit, talent en groei van elk individu centraal staan. Dit realiseren we onder andere met de financiële steun van het Departement Cultuur, Jeugd & Media. Helaas werd de steun vanuit Vlaanderen stopgezet omwille van het net niet behalen van de doelstellingen in 2022.

Een realistisch toekomstplan

Onze oorsprong gaat terug naar 1983, toen het nulnummer van het Graffiti magazine verscheen: een progressief jongerenmagazine. We bestaan sinds 1991 als landelijk georganiseerde jeugdvereniging, toen bekend als Graffiti Jeugddienst vzw. Al 32 jaar prikkelen en stimuleren we dus kinderen en jongeren creatief over heel Vlaanderen.

Het bestuur en medewerkersteam blijft niet bij de pakken zitten en denkt volop na over een realistisch toekomstplan. We blijven sterk geloven in onze missie en zoeken momenteel nieuwe manieren en middelen om de stem van kinderen en jongeren te blijven versterken. 

Graffiti blijft ondertussen doen wat ze doet.

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen bij Graffiti vzw via onze nieuwsbrief.  
Inschrijven kan via deze link: www.graffitivzw.be/nl/nieuwsbrief.

Creatieve groeten en tot snel,
Het Graffiti-team


Wat betekent dit voor jou?

Ondertussen zetten we onze werking verder; we blijven workshops, reeksen en maatwerk organiseren, opleidingstrajecten begeleiden en ook alle vrijwilligersactiviteiten blijven doorgaan. Voor jou verandert er NIETS totdat er witte rook komt. Hierbij streven we naar een soepele overgang, met oog voor kwaliteit.

Heb je vragen?
Bel ons: 09 233 79 86
Mail ons: info@graffitivzw.be

We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 9u en 17u
 

Music on Wheels (c) Céline Lenoir