Infosessie tourbegeleiding

Deel jij graag je liefde voor graffitikunst?

Onze tours vinden plaats in Gent, Antwerpen of Brussel. De deelnemende kinderen en jongeren leren heel wat bij over soorten graffiti, de geschiedenis van graffiti, de termen die men in de scene gebruikt en zien de mooiste pieces in twee uur. Wil je jouw kennis of expertise over graffiti en streetart delen? Wil je die zaken zelf leren? Of wil je graag de mooiste pieces in de stad ontdekken? Dan is dit zeker iets voor jou!

Wat bieden wij jou aan?

Als vrijwilliger krijg je natuurlijk heel wat in return. We geven je hier de ruimte om te experimenteren, nieuwe dingen te ontdekken, bij te leren en nieuwe mensen ontmoeten! Daarnaast willen we jullie zoveel mogelijk kansen bieden en kansen laten grijpen die je verbonden zijn aan je tijd als vrijwilliger bij ons.

Wat schuift dat? Je krijgt een forfaitaire vergoeding en we voorzien bus- en treinkaarten voor je reis. Je belandt in een sociaal netwerk via maandelijkse, boeiende vrijwilligersactiviteiten.

Maandelijkse organiseren we leuke vrijwilligersactiviteiten. Van een spuitsessie in de grindbakken tot een workshop zeefdrukken tot een uitstapje naar Watou of een kanotocht op de Gentse wateren om afval te vissen, alles kan! We vinden het belangrijk dat er momenten zijn waarop je elkaar kan ontmoeten en ervaringen kan delen. 

Jaarlijks organiseren we inhoudelijke en creatieve vormingen. Via deze momenten proberen we je zoveel mogelijk te ondersteunen en inspireren in je engagement. 

Als vrijwilliger verwerf je een heleboel competenties die niet enkel voor dit vrijwilligerswerk nuttig zijn. Je leert groepen begeleiden en animeren, plannen en organiseren, mee schrijven aan een leuk tijdschrift, mee denken hoe we de organisatie nog beter doen draaien. Jouw creativiteit, techniek en kennis worden aangescherpt, je leert een klantgerichte houding aannemen… Leuk en helemaal gratis.

Goesting gekregen?

Heb je na het lezen van al deze info goesting gekregen om vrijwilliger te worden bij ons? Fantastisch! Hieronder een kort stappenplan van hoe je dat kan worden!

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stuur een mailtje naar steven@graffitivzw.be
  • Daarna zoeken jullie samen naar een momentje om kennis te maken
  • Op basis van je interesses matchen we jou met je coach en de activiteit die je graag zou doen of het engagement dat je wil opnemen
  • Klikt het en is het je ding? Dan neemt je coach je verder mee in je traject!