Paintbattle Le Mur

met #spraydays mikken op een streetart starterstraject

Paintbattle & wie weet word jij deel van de nieuwe lichting van 2025!

Streetart project Le Mur wil opnieuw beginnend talent van 16 tot 30 jaar boosten met infosessies, masterclasses en biedt één-op-één begeleiding bij het klaarspelen van een expo in hartje Gent.

Voor de vijfde editie van de Le Mur Paintbattle trekken we naar een nog onbekende plek. Een onafhankelijke street art jury kiest op het eind van de dag 4 winnaars uit een groep van 20 deelnemers. Als winnaar doorloop je dit najaar en komend voorjaar een starterstraject waarin je een masterclass graffiti volgt, infosessies volgt over creatief ondernemerschap en een plek kaapt in de line-up van Le Mur 2025. Je krijgt hiervoor een bedrag en de nodige begeleiding every step of the way om je masterpiece te realiseren.

MASTERCLASSES & INFOSESSIES 

Werk in de masterclasses onder begeleiding van enkele bazen uit de graffitiwereld en met de andere Le Mur artiesten aan één piece, van design tot beeldend en (typo)grafisch uitwerking.

De infosessies zoomen in op creatief ondernemerschap:

  • een infosessie over hoe je op een correcte manier je centen kunt verdienen als kunstenaar bij AMPLO, onze HR-partner voor de creatieve sector
  • je krijgt een liftopleiding bij HELI, onze partner die onze pieces naar een hoger niveau tillen met hun hoogtewerkers

Bovendien krijg je een korting van 25% op onze cans uit onze shop.


Partners

Een samenwerking met AMPLO, HELI, BarBroos Gent en De Loods - Transit M
Met de steun van De Vlaamse Overheid