Walk the Talk

Het weekendfestival van Colour the Streets

Walk the Talk is een project van Margaux Poppe, ook graffiti artiest, tekenares en workshopbegeleider via Graffiti vzw en Beyond the Clouds. De streetart community breder en diverser maken, doet ze door middel van een gratis weekend festival.

Op 12 en 13 oktober kan je infosessies rond kunst volgen die op een informatieve en educatieve manier gegeven worden. Verwacht hands-on informatie die je meteen kunt gaan toepassen en veel ruimte voor ontmoeting en connectie!

WTTF is het weekend festival van Colour the Streets, het streetart project dat wil inzetten op de representatie van alle jongeren in de community.

What to expect?!

Zaterdagavond op de planning: coole beats, een hapje, drankje en een gezellige sfeer. Zondagmorgen: een brunch voor wie zich ook ingeschreven heeft voor één of alle lezingen.

Artiesten LIX en Beyond the Clouds organiseren vanuit hun eigen noden Colour the streets. Samen met Graffiti vzw en met ondersteuning van EYC realiseren ze hun missie.

Inschrijven

Officieel inschrijven kan eens de line up aan sprekers vervolledigd wordt, maar je kan nu al de stap zetten naar je gratis ticket via deze inschrijvingslink! Op die manier sturen we jou een mailtje op dag 1 van de release van de tickets!