Foto door Shirin Rabi

Word redacteur

Laat de stem van je generatie weerklinken

Je podcast, vlogt, blogt, hashtagt, filmt, illustreert, fotografeert, vormgeeft, schrijft en / of je bent op zoek naar een plek waar je kan experimenteren met verschillende media?

Dan is de redactie jouw ding! Van old school writer met blocnote tot allround-content-creator; de Graffiti Redactie is een jonge kweekvijver van talent die de kritische blik van hun generatie vatten in audio en beeld.

We zijn een inclusieve redactie, waarbij we jongeren coachen die willen groeien in het maken van digitale content. We werken in duo’s, teams of individueel aan de output van een eigen rubriek die op de blog van onze website komt.

Werk je liever aan een afgebakende verslag met een opdrachtgever? Je kan ingezet worden op verschillende projecten waar Graffiti vzw mee bezig is.

Anyway, jij bepaalt je eigen engagement en stippelt je eigen traject uit. Zin om mee te werken? Mail babette@graffitivzw.be voor meer info.

WAT BIEDEN WIJ JOU AAN?

Als vrijwilliger krijg je natuurlijk heel wat in return. We geven je hier de ruimte om te experimenteren, nieuwe dingen te ontdekken, bij te leren en nieuwe mensen ontmoeten! Daarnaast willen we jullie zoveel mogelijk kansen bieden en kansen laten grijpen die je verbonden zijn aan je tijd als vrijwilliger bij ons. 

Maandelijkse organiseren we leuke vrijwilligersactiviteiten. Van een spuitsessie in de grindbakken tot een workshop zeefdrukken tot een uitstapje naar Watou of een kanotocht op de Gentse wateren om afval te vissen, alles kan! We vinden het belangrijk dat er momenten zijn waarop je elkaar kan ontmoeten en ervaringen kan delen. 

Jaarlijks organiseren we inhoudelijke en creatieve vormingen. Via deze momenten proberen we je zoveel mogelijk te ondersteunen en inspireren in je engagement. 

Als vrijwilliger verwerf je een heleboel competenties die niet enkel voor dit vrijwilligerswerk nuttig zijn. Je leert groepen begeleiden en animeren, plannen en organiseren, mee schrijven aan een leuk tijdschrift, mee denken hoe we de organisatie nog beter doen draaien. Jouw creativiteit, techniek en kennis worden aangescherpt, je leert een klantgerichte houding aannemen… Leuk en helemaal gratis.