Kaat

Kaat (zij/haar) bijt zich vast in de community en de vrijwilligerswerking die ontstaan is rond Graffiti. Jongeren kunnen voor elke vraag bij haar terecht. Ze omschrijft zichzelf graag als een verbinder, een groepsbeestje met een passie voor het samenbrengen van mensen. Als sociaal-cultureel werker heeft altijd een voorliefde gehad voor (beeldende) kunst.

"Jongeren enthousiasmeren, samenbrengen en versterken door middel van ons aanbod is mijn ambitie." 

"Artistieke expressie zie ik als middel om mensen te versterken. Daar geloof ik steevast in! Zelf probeer ik op zoek te gaan naar mijn eigen beeldtaal via mijn opleiding vrije grafiek aan de academie van Gent."

Kaat vindt het belangrijk dat iedereen zich kan uitdrukken en ze wil samen met haar collega's creatieve tools aanreiken aan kinderen en jongeren om dit te kunnen doen.


API

Bij Graffiti vzw is Kaat de API. Wat doet de API? Je hoeft zelf geen slachtoffer of getuige van bepaald gedrag te zijn. Zodra je een vermoeden of een slecht gevoel hebt, kan je contact opnemen met Kaat. De API gaat aan de slag met wat jij vertelt, elke melding wordt serieus genomen. Indien Kaat betrokken is bij de situatie kan je contact opnemen met de coördinator van Graffiti vzw, Stijn.