Niels Nijs

Niels

Niels Nys is 27 jaar en studeerde af als Master in de Pedagogische Wetenschappen als onderwijskundige. Voor de Graffiti Redactie werkt hij aan een column over de representatie van herinneringen.

Mensen doen voelen. Iets doen ervaren. Dat is toch het schoonste wat er is? En dat in groep kunnen doen? Daar word ik warm van. Als acteur beweeg ik daarom heel graag tussen het poëtische en het persoonlijke. En als mens beweeg ik me graag op de dansvloer. Met een Stella’tje in de handen alsjeblieft. Sta ik niet op scène, dan vindt ge mij op café met mijn beste maten te filosoferen over het leven en hoe het te leiden. Hebben we al een oplossing? Natuurlijk niet! Maar dat geeft juist een reden om te blijven gaan!
Niels Nijs

“Mensen doen voelen. Iets doen ervaren. Dat is toch het schoonste wat er is? En dat in groep kunnen doen? Daar word ik warm van. Als acteur beweeg ik daarom heel graag tussen het poëtische en het persoonlijke. En als mens beweeg ik me graag op de dansvloer. Met een Stella’tje in de handen alsjeblieft. Sta ik niet op scène, dan vindt ge mij op café met mijn beste maten te filosoferen over het leven en hoe het te leiden. Hebben we al een oplossing? Natuurlijk niet! Maar dat geeft juist een reden om te blijven gaan!"