Wereldrecord hiphop track

Breek het record 'aantal features op één track'

Neem jouw bars op tijdens Back2Scratch festival

Op het BACK2SCRATCH festival willen we zoveel mogelijk rappers een stuk laten opnemen in de mobiele opnamestudio Zwerfkeet om zo het record 'aantal features op één track' breken. Het record ligt op 110 rappers op 8 bars, het wordt een heuse uitdaging voor ons! Kom dus massaal bars spitten in de studio! De opname zelf duurt amper 5 minuten.

Info & inschrijving

De recordings gaan door op zaterdag 29 april 2023 en beginnen van morgensvroeg 9u tot diep in de nacht. Dit gaat door in de topsporthal Vlaanderen, op het terrein van het skatepark Blaarmeersen in Gent. Je hoeft niet te kunnen rappen, we geven je een spoedcursus!

INSCHRIJVINGEN ZIJN GRATIS
1. koop je ticket
2. schrijf je in via deze link
3. kom op 29 april 8 bars spitten in de Zwerfkeet
4. krijg een refund op je ticket aan de bar in tokens*


Hoe kan je je voorbereiden?

Check hier de beat waarop we zullen spitten. 8 bars rekenen we per persoon, maar wat zijn dit? Drummer Jan van de band Okkupeerder leggen het voor je uit in deze video.


BACK2SCRATCH FESTIVAL

Het gloednieuw Gents festival wordt georganiseerd door Hip Hop Hooray en brengt nog meer hiphop-elementen samen: denk aan optredens van bekende en minder bekende namen in de hiphop-wereld, skate contests, breakdance battles, basketbaltoernooien, graffiti jams en tal van randactiviteiten.