Graffiti Beats

Graffiti Beats is het muzieklabel van Graffiti vzw. In de Zwerfkeet leren jongeren hoe je een professionele track op poten kunt zetten. Je leert er schrijven, opnemen, wat een mix omvat, … We vertrekken van een idee en groeien naar een volwaardige track in 9 stappen! Wij zorgen voor de mix en master zodat deze tracks goed klinken en dat ze klaar zijn voor jouw persoonlijke release.

Wanneer de tracks volledig zijn afgewerkt, worden ALLE nummers gezet op Soundcloud. Tijdens het proces worden er ook een aantal nummers geselecteerd die dan op Spotify worden gezet door Sony music.

Bij Zwerfkeet zetten we het proces richting jouw release centraal. Tijdens een traject informeren en sensibiliseren we artiesten over elke stap: Is mijn muziek beschermd? Wat houdt een contract precies in? Wie is er allemaal betrokken bij de flow van idee naar track? Hoelang duurt dit proces? Onze coaches loodsen je doorheen alle stappen en laten je proeven van elk aspect. Het proces is belangrijker dan het product!

Kom af naar de Zwerfkeet, creëer je eigen nummer en maak deel uit van de Graffiti Beats-familie!

CHECK ALLE TRACKS OP SOUNDCLOUD