Infosessie rapbegeleiding

Wil jij jongeren muzikaal empoweren?

Wil je kinderen en jongeren empoweren met je muzikaal talent? Dan zou het best weleens kunnen dat jij het in je hebt muziekcoach te worden. We trekken door gans Vlaanderen met onze mobiele muziekstudio en muzikale workshops.

Wat bieden wij jou aan?

Als vrijwilliger krijg je natuurlijk heel wat in return. We geven je hier de ruimte om te experimenteren, nieuwe dingen te ontdekken, bij te leren en nieuwe mensen ontmoeten! Daarnaast willen we jullie zoveel mogelijk kansen bieden en kansen laten grijpen die je verbonden zijn aan je tijd als vrijwilliger bij ons.

Wat schuift dat? Je krijgt een forfaitaire vergoeding en we voorzien bus- en treinkaarten voor je reis. Je belandt in een sociaal netwerk via maandelijkse, boeiende vrijwilligersactiviteiten.

Maandelijkse organiseren we leuke vrijwilligersactiviteiten. Van een spuitsessie in de grindbakken tot een workshop zeefdrukken tot een uitstapje naar Watou of een kanotocht op de Gentse wateren om afval te vissen, alles kan! We vinden het belangrijk dat er momenten zijn waarop je elkaar kan ontmoeten en ervaringen kan delen. 

Jaarlijks organiseren we inhoudelijke en creatieve vormingen. Via deze momenten proberen we je zoveel mogelijk te ondersteunen en inspireren in je engagement. 

Als vrijwilliger verwerf je een heleboel competenties die niet enkel voor dit vrijwilligerswerk nuttig zijn. Je leert groepen begeleiden en animeren, plannen en organiseren, mee schrijven aan een leuk tijdschrift, mee denken hoe we de organisatie nog beter doen draaien. Jouw creativiteit, techniek en kennis worden aangescherpt, je leert een klantgerichte houding aannemen… Leuk en helemaal gratis.