graffiti(beleid)

Naar wat streven we  op vlak van graffiti(beleid)? We vertrekken vanuit een sterk geloof in het kunnen van jongeren en in het geven van kansen aan jongeren. Graffiti is een jeugdcultuur, een vorm van cultuur dat mee hun identiteit vormt: via de spuitbus ontmoeten jongeren elkaar, creëren ze samen, uiten ze hun mening en gevoelens en ontdekken ze zichzelf. 

Daarom creëren we psychische en fysieke ruimte om graffiteurs te ondersteunen. We spreken graffiteurs van verschillend artistiek niveau aan om mee te denken en te werken aan initiatieven die in de lijn liggen van onze missie. 

Legale graffitimuren in Vlaanderen

Er zijn heel wat plaatsen in Vlaanderen en België waar je graffiti mag spuiten. We verzamelden alle graffitispots op onze kaart. Ken je nog legale zones die niet op onze kaart te vinden zijn of is er een wijziging nodig? Laat het ons weten!

ZELF EEN LEGALE ZONE OPSTARTEN?

Is er in jouw gemeente nog geen legale graffitimuur? Tips over het bouwen van een muur vind je in ons boek Op maat van de straat. Of, laat je door ons ondersteunen in het opbouwen van een legale muur of het uitwerken van een graffitibeleid in je gemeente.

twee deelnemers werken hun masterpiece af